Brøndby GolfklubBrøndby Golfklub

Problemer med sand i bunkers

Der er medlemmer der kontakter os og siger at der ikke er sand i bunkers – men dette er ikke korrekt.

Når i river bunkers, henstiller vi til at i først skubber sandet i bunkers (MEGET SAND) – ind mod green siden (eller der hvor man ligger), for så at jævne det ud ved kun lige at glatte sandet på vej ud, ellers kan vi blive ved med at fylde sand i bunkers, og alt sandet ligger så i en stor bunke i bagkanten af bunker.
Rul til top

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk