Brøndby GolfklubBrøndby Golfklub

En våd jul?

Så har vi (Mathias, Peer, Stig og jeg) været en tur rundt på banen for at se hvor meget af vandet der er trukket ud i vores søer eller ned i jorden. Der er stadig ret fugtigt og blødt, men det har da hjulpet lidt hen over den seneste uge. Jeg tog lidt bileder på vejen rundt – lidt fra det arbejde Greenkeeperne har i gang med yderligere dræn på fairway 16, og lidt af vores søer hvor vandstanden er temmelig høj. Håber at vi snart kan komme ud og spille igen. Vi holder fortsat øje med vandet og vender tilbage så snart der er nyt.
Formand Tage E. Jensen

Rul til top

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk