Brøndby GolfklubBrøndby Golfklub

Banen er åben, dog m vognforbud

 

Du kan spille til sommergreens men ved rimfrost på bare een green er alle 18 sommergreens lukket, og du skal spille til vintergreens. Du skal i øvrigt placere bolden overalt – ikke for at hjælpe dig, men for at minimere skaderne på banen. Så læg bolden op og spil videre. Banen er våd og sårbar, så det er ekstra vigtigt at rette nedslagsmærker op og lægge turf på plads – ALLE nedslagsmærker og turfhuller er steder hvor svamp trives i bedste velgående og sætter sig under golfskonene og spredes overalt hvor du går. Temperaturer lige over nul (0) grader er ideelt for svamp.

Rul til top

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk