Brøndby GolfklubBrøndby Golfklub

Klub- og rækkemesterskaber 2018

Rækkemesterskaberne afvikles lørdag den 25. august over 18 huller. Klubmesterskaberne i slagspil afvikles den 25. og 26. august med 18 huller lørdag og 18 huller søndag hvorefter de bedste spillere yderligere 18 huller søndag. Den 1. og 2. september afvikles klubmesterskaberne i hulspil for de som er kvalificeret via de indledende runder. De nøjagtige matchproportioner bliver offentliggjort inden 1. juli, men sæt allerede kryds i kalenderen nu! Alle – uanset handicap opfordres til at deltage i denne spændende dyst!

Rul til top

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk