Brøndby GolfklubBrøndby Golfklub

Greens skal proppes/luftes..

I den kommende periode vil alle 18 greens blive “proppet” eller luftet. Dvs greenkeeperne skal trække propper (jord) op af greens, samle det sammen og køre det væk. De huller som kommer skal efterfølgende fyldes med topdress. Dette arbejde udføres for at lufte jorden og få det ønskede rodnet og den ønskede græstype. Arbejdet vil ske når vejret og vejudsigten er den rette – og alle man kan møde klokken 5 om morgenen, og gå i gang med arbejdet. Som spiller vil du, når arbejdet pågår, opleve at 2 greens kan og vil være lukket, lige mens arbejdet foregår. Alle 18 greens skal behandles og vil tage 2-3 dage alt ialt. Greenfeespillere vil få 50% rabat på den fulde greenfee (der er altså ikke rabat på rabat).

Se mere om arbejdet i videoen nedenfor.

Rul til top

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk