Brøndby GolfklubBrøndby Golfklub

De nye Golfregler

Den første aften med de nye regler er nu afviklet. Næste aften er den 5. december, hvor der stadig er ledige pladser. Tilmeld dig, som til enhver anden turnering, i Golfbox. I 2019 er der ligeledes planlagt aftener med de nye Golfregler. Du kan allerede nu tilmelde dig til en af dem i Golfbox. En lille bøn skal der lyde: Har du tilmeldt dig og er forhindret i at komme, så husk lige at framelde dig. Det er ikke sjovt, som underviser, at tro der kommer en hel masse, og så kommer der ingen eller næsten ingen.

Rul til top

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk