Brøndby GolfklubBrøndby Golfklub

De nye Golfregler

Der er nu afviklet 2 kurser/aftener med i alt 68 deltagere. Flere er planlagt i 2019. Datoerne er den 9. og 23. januar, den 6. og 20. februar samt den 6. og 20. marts. Kurserne den 20. februar og 20. marts 2019 er planlagt for nye medlemmer eller dig, der kun har spillet golf i nogle få år, men alle er selvfølgelig velkomne. Kurserne vil have en varighed på ca. 2 timer med start kl. 18.00 i klubhuset. Har du lyst til at være med, så gå ind i Golfbox og tilmeld/frameld dig, som du ville gøre det til enhver anden turnering.

Rul til top

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk