Brøndby GolfklubBrøndby Golfklub

Sommergreens lukket pga svampeangreb

Baneudvalget og greenkeeperne har konstateret omfattende svamepeangreb på greens og har besluttet at lukke sommergreens. Det relativt varme vejr og den fugtige overflade, er optimale betingelser for dannelse og spredning af svamp. På trods af at greens blev behandlet i efteråret for at forebygge svamp, er det alligevel sket. For at forhindre yderligere spredning er sommergreens lukket indtil 1. april, med mindre andet meddeles. Husk desuden at du skal placere bolden for at beskytte overfladen – og at du skal benytte bærebag med mindre du har særlig tilladelse til trolley.

Rul til top

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk