Brøndby GolfklubBrøndby Golfklub

Indkaldelse til Generalforsamling d 28 marts 2019

Idag den 28. februar er der udsendt indkaldelse/dagsorden og Årsregnskab pr. mail til klubbens medlemmer vedrørende Ordinær Generalforsamling. Såfremt du ikke har modtaget Indkaldelse/Dagsorden bedes du kontakte sekretariatet. Generalforsamlingen afholdes torsdag den 28. marts klokken 18.30 i Kulturhuset Kilden, Nygårds Pl. 31, 2605 Brøndby. Indkaldelse/dagsorden er også at finde på opslag i klubhus.

 

Rul til top

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk