fbpx
  • 43 53 19 00
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vognforbud og Vinterregler i den hyggelige Golfklub i Brøndby.

Vognforbud

Vognforbud - (hent ansøgning om vogntilladelse)

Vognforbud indføres for at beskytte banen i vintersæsonen, da der meget ofte er rimfrost, frostvejr eller meget fugtige/snedækkede baner.

Regler gældende fra 1. november og i perioden, hvor der er vognforbud:

Hvis et medlem af Brøndby Golfklub ikke mener sig i stand til at går rundt med bærebag, når der er indført vognforbud, kan vedkommende, med underskrift fra to andre medlemmer af Brøndby Golfklub, aflevere en ansøgningen til sekretariatet og få en dispensation og dermed vogntilladelse gældende for perioden med vognforbud. Vogntilladelsen skal bæres synligt.

Ansøgningen skal indeholde:

  • Begrundelse for, hvorfor man ikke er i stand til at gå med bærebag
  • Navn, medlemsnummer og underskrift af ansøgeren
  • Underskrift af to andre medlemmer, som kan stå inde for ansøgningen, og som ikke er medlem af samme husstand, med angivelse af navn og medlemsnummer

Vinterregler - gældende fra 1. januar til 31. marts 2021

Fra og med 1. januar 2021 gælder følgende restriktioner i forbindelse med vintergolf på banen.

  1. Der SKAL anvendes medbragt bærbar vintertee, når man slår på fairways (de må også meget gerne benyttes udenfor fairways).
     
  2. Har man vogntilladelse og går rundt på banen med sin vogn, så henstiller vi til, at man for så vidt muligt går i roughen med vognen, og så bevæger man sig ind på fairways med det valg af kølle/jern, man har tænkt sig at benytte. 

Vinterregler - generelt

Hvis der er frost/rimfrost på græsset skal du spille til provisoriske greens på alle huller. Dette er gældende for hele runden også selvom det umiddelbart ser ud til at frosten forsvinder. Puttinggreen er en god indikation på om der stadig er frost ude på banen. Så hvis det er tilfældet, er der også stadig frost på banen. Husk at frosten ikke forsvinder samtidig alle steder.
Selvom du kommer forbi en green, der er frostfri, kan der sagtens være frost andre steder på banen. Greens og teesteder må ikke betrædes, når det er frostvejr.

Hvis der spilles fra provisoriske teesteder til alm. greens kan der alligevel handicapreguleres. Både Damer og Herrer spiller fra samme teested og du får tildelt slag efter konverteringstabellerne Gul dame og Gul herre.

Hvis din bold ligger på teesteder eller greens og den ikke kan nås uden at betræde green eller teested, er bolden mistet og skal efterlades.

Vi er helt opmærksomme på, at lukkede teesteder og lukkede greens er generende. Vi håber, at I vil huske på, at det sker for at passe på banen, således at vi i resten af sæsonen kan spille på en bane, der er i rigtig god stand.

Tak fordi du også er med til at passe på vores bane!