fbpx
  • 43 53 19 00
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vognforbud og Vinterregler i den hyggelige Golfklub i Brøndby.

Vinterregler – gældende når der er vognforbud

Hvis der er frost/rimfrost på græsset skal du spille til provisoriske greens på alle huller. Dette er gældende for hele runden også selvom det umiddelbart ser ud til at frosten forsvinder. Puttinggreen er en god indikation på om der stadig er frost ude på banen. Så hvis det er tilfældet, er der også stadig frost på banen. Husk at frosten ikke forsvinder samtidig alle steder.
Selvom du kommer forbi en green, der er frostfri, kan der sagtens være frost andre steder på banen. Greens og teesteder må ikke betrædes, når det er frostvejr.

Hvis der spilles fra provisoriske teesteder til alm. greens kan der alligevel handicapreguleres. Både Damer og Herrer spiller fra samme teested og du får tildelt slag efter konverteringstabellerne Gul dame og Gul herre.

Hvis din bold ligger på teesteder eller greens og den ikke kan nås uden at betræde green eller teested, er bolden mistet og skal efterlades.

Vi er helt opmærksomme på, at lukkede teesteder og lukkede greens er generende. Vi håber, at I vil huske på, at det sker for at passe på banen, således at vi i resten af sæsonen kan spille på en bane, der er i rigtig god stand.

Tak fordi du også er med til at passe på vores bane!