fbpx
  • 43 53 19 00
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Greens og fairways

I næste uge, hvor vi går ind i juni er det planlagt, at greens skal topdresses og fairways skal knivluftes.

  48 Hits
48 Hits

Greens/bane

I september 2019 havde vi besøg af en banekonsulent fra DGU. Han har nu været tilbage og har lavet en ny rapport. Læs rapporterne på: https://www.brondbygolf.dk/bane/nyt-fra-greenkeeperne.

  78 Hits
78 Hits

Umalede pæle på hul 2, 5 og 6

 Undrer du dig over de umalede pæle, så er det der, hvor vi har planlagt at bygge hvide teesteder i efteråret 2020, hvis ressourcerne er der.

  75 Hits
75 Hits

GLFR - baneguide m.m. - indberetning af scores til Golfbox

 Nu kan man også bruge GLFR til at indberette scores med. Så nu er det ikke kun en app, der har en opdateret bane inklusive de nye huller 13 og 17. Bruger du GLFR, så giver du også os mulighed for at se gennemsnitlige scores og spilletider hul for hul med mere. Alt sammen noget vi kan bruge til gavn for forbedringer på banen. App'en GLFR kan hentes her: www.glfr.com/download. Her kan du se, hvordan GLFR kan bruges til indrapportering af scores til Golfbox: https://www.youtube.com/watch?v=kqngfmZtYJI

  97 Hits
97 Hits

Indsendelse af scorekort via GolfBox'app

​Golfbox har udgivet en vejledning i brugen af deres App til at insende scorekort, men der er nogle finesser. Så tjek lige vejledningen, som ligger på DGUs hjemmeside: https://www.danskgolfunion.dk/artikel/indsendelse-af-scorekort-golfbox-app

  112 Hits
112 Hits

Midlertidig lokal regel og Covid-19 regler

Midlertidig lokal regel om spil med lejeforbedring (oplæg) fortsætter indtil videre på grund af, der stadig er bare pletter på fairways.

Covid-19 reglerne udvides nu med mulighed for lempelse uden straf i urevne bunkers (unormale baneforhold).  Dog ikke hvis det kun er spillerens stance, der er generet.

Beskrivelse af reglerne kan læses på: https://www.brondbygolf.dk/klubinfo/lokale-regler

  204 Hits
204 Hits