fbpx
  • 43 53 19 00
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Papirhåndklæder

 Vi har desværre været nødt til at fjerne papirhåndklæderne i klubhuset.

Årsagen til dette er, at der til trods for skiltning med - ingen papirhåndklæder i toiletterne - dagligt er blevet skyllet papirhåndklæder ud i toiletterne.

Dette er meget bekosteligt, da det har krævet kloakfirma to gange om ugen i højsæson.

Så vi henviser til jeres forståelse og tålmodighed, når I skal tørre hænderne med elblæserne.

  54 Hits
54 Hits

Greeenkeeper

 Som det sikkert er bekendt, har vi haft et problem på greenkeepersiden. Ved sæsonstart startede vi ud med 5 mand, men i prøveperioden måtte vi sige farvel til en, og en anden sagde selv farvel. Det har betydet, at der i en periode kun har været 3 til at passe vores bane. Vi har haft en i jobprøvning fra jobcentret i Brøndby. Det gik ikke. Selvom vedkommende var glad for jobbet, kunne ryggen ikke holde til det. Efterfølgende har der været 2 andre, hvor den ene valgte ikke at komme til en samtale, og den anden kom til samtale, men mødte ikke på arbejde den dag, vi havde aftalt.

Nu lysner det. For i morgen den 21. juli starter der en ny greenkeeperassistent. Han er fra Letland og hedder Ricards. Han taler ikke dansk, men godt engelsk. Da han ikke før har arbejdet på en golfbane, tager det et stykke tid at vænne sig til os golfspillere. Ligesom han er instrueret i at tage hensyn, beder vi også om, at medlemmerne tager hensyn og giver ham en chance for at komme ind i rytmen med at klippe omring spillende golfere.

Mandag den 2. august starter der også en ny greenkeeperassistent, der hedder Erik, som kommer til os fra jobcentret i Glostrup. Det betyder, at der er noget papirarbejde, der først skal på plads. Men ligesom Ricards har han heller ikke før arbejdet på en golfbane. Så den samme opfordring skal lyde, når han begynder.

Giv dem begge mulighed for at falde til.

Det er arbejdskraft, vi har brug for, da der er nogle projekter, som har stået på standby. Det er bl.a. færdiggørelse af oprydningen i hegnet mellem puttinggreen og hul 1, få lavet et dræn i udkørslen fra greenkeepergården, da det er en mudderpøl, når det regner og opsætning af velkomstskilt ved hul 1.

Venlig hilsen
Gedas og Peder

  76 Hits
76 Hits

Fritspilsaftale

 Vi har indgået en ny fritspilsaftale, som giver aktive fuldtidsmedlemmer af Brøndby Golfklub mulighed for frit spil på Midtsjællands Golfklub. Spilleretten gælder begge veje og er gældende i perioden 1. april til 31. oktober. Vær venligst opmærksom på, at der i aftalen er en hensigtserklæring om, at aftalen maximalt bruges 10 gange pr. kalenderår.
Andre aftaler om frit spil eller nedsat greenfee finder du her.


  116 Hits
116 Hits

Leje af buggy eller monobuggy

 Skal du leje buggy eller monobuggy, foregår det nu på Golfbox. Der er lavet en vejledning til bestilling i Golfbox. Vejledning ligger på siden Priser. Klik på Læs mere og der er link til siden med vejledning.

  194 Hits
194 Hits