fbpx
  • 43 53 19 00
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Pejsebrænde

Hvis der er nogen, der er interesseret i brænde, så ligger der en stor stak ved greenkeepergården. Medlemmer er velkomne til at hente brænde efter først til mølle princippet. Du skal komme i greenkeepernes arbejdstid. Altså ikke i weekends. Da vi har haft ubudne gæster, er der kommet en bom op ved indkørslen til greenkeepergården. Er bommen nede, er du for sent på den. Kom mellem 7 og 14 for at være sikker.

  16 Hits
16 Hits

World Handicap System (WHS)

Har du styr på de nye handicapregler? Hvis ikke så brug 5 minutter på at læse DGUs folder. Vidste du, at hvis du kun har haft tid til at spille f.eks. 11 huller, kan du nu blive reguleret på baggrund af færre spillede huller end de tidligere 9 eller 18.

  139 Hits
139 Hits

Aktivitetskalender

Aktivitetskalenderen for 2021 er færdig og ligger under fanebladet Medlem. Så er der kun at håbe, at det også bliver muligt af gennemføre alle aktiviteterne. Tak til Alice som har været primus motor. 

  140 Hits
140 Hits

Nye vinterregler

Fra og med 1. januar 2021 gælder følgende restriktioner ifm. vintergolf på banen for de næste 3 måneder:

  1. Der SKAL anvendes medbragt bærbar vintertee, når man slår på fairways (de må også meget gerne benyttes udenfor fairways)
  2. Har man vogntilladelse og går rundt på banen med sin vogn, så henstiller vi til, at man for så vidt muligt går i roughen med vognen, og så bevæger man sig ind på fairways med det valg af kølle/jern, man har tænkt sig at benytte

Har man ingen vintertee, så kan der tages en i lokalet, hvor GolfBox installationerne befinder sig. De koster 30 kr. pr. stk.

  378 Hits
378 Hits

Vognforbud

​Fra den 1. november 2020 er der indført vognforbud. Det betyder, at der ikke længere må køres med golfvogne, scootere og buggier på banen. Læs mere om reglerne. 

  410 Hits
410 Hits