fbpx
  • 43 53 19 00
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Propning

 Det er nu igen tid til at vores greens bliver proppet. Denne gang bliver det på tirsdag den 11. og onsdag den 12. august. Tirsdag lukkes hul 1 til 9, og om onsdagen lukkes bag-9. Så får de en omgang. Det er et stort arbejde, og for at kunne nå 9 huller på en dag møder greenkeeperne ind kl. 04.00. Vi håber på forståelse for, at der kun er 9 huller at spille på, og greens umiddelbart efter vil være lidt anderledes, men som med alt hvad greenkeeperne laver, så er det for, at vi kan få en rigtig god golfbane.

  7 Hits
7 Hits

Oplæg

Vi fortsætter med midlertidig lokalregel om oplæg. Det har længe været planlagt, at fairways skulle dybdeluftes og knivskæres i forbindelse med ønsket om at optimere golfbanen, men da de har været for tørre, har vi måtte udskyde projektet indtil videre. Så hav tålmodighed. Lige så snart det er muligt, får de en omgang. Se den midllertidige lokalregel: https://www.brondbygolf.dk/images/2020/Midlertidig_Lokal_Regel_august_2020.pdf

  169 Hits
169 Hits

Klubmesterskab 2020

Så er der i Golfbox åbnet for tilmelding til klubmesterskaberne 2020.
Slagspil: den 22. og 23. august. 
Hulspil: den 5. og 6. september. 

Når du tilmelder dig, så husk også at krydse overall slagspil af, da der første weekend spilles om aldersmesterskaber og om at blive klubbens bedste slagspiller, uanset alder.

  136 Hits
136 Hits

Droppezone på hul 13

​Flere har efterlyst en droppezone (DZ) på hul 13. Nu er den der. Området er sået til og ud over regn fra oven, vil der blive vandet, så græsset kan komme til at gro. Man må gerne hente sin bold i området, men kan risikere beskidte sko. Der er lavet en midlertidig lokal regel, som kan ses på: https://brondbygolf.dk/klubinfo/lokale-regler.

  209 Hits
209 Hits