fbpx
  • 43 53 19 00
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Familiesøndag

Golfzilla besøgte Brøndby Golfklub i søndags.

Når man går ind på vores hjemmeside er det første du møder en overskrift med Brøndby Golfklub for tre generationer.

Familie Søndagene har i 7 år været en del af dette DNA. Sekretariatet havde lavet et super oplæg til en facebook kampagne med overskriften Brøndbys hyggeligste familiearrangement. Og den gik åbenbart rent ind og blev flittigt delt.

For i søndags og i strålende solskinsvejr slog vi alle rekorder, da en køn blanding af ca. 100 glade børn, børnebørn, forældre og bedsteforældre mødte op til årets første Familie Søndag.

Vores lille trofaste og sammentømrede stab blev næsten løbet over ende, men det lykkedes at få aktiveret alle deltagere og sende dem hjem med en rigtig godt familieoplevelse i Brøndby Golfklub.

Golfzilla som vor juniorleder Rasmus havde lånt i Dansk Golfunion var et kæmpe hit og trækplaster hos børnene. Årets klubmester 18 årige Cornelius fik sin ilddåb som golfinstruktør for op imod 50 børn. Tak Cornelius for en flot indsats.

Dagen sluttede med hygge på terrassen, hvor børnene fik sodavand, slik og hjemmebagt kage og hvor undertegnede fik mulighed for at promovere klubbens gode tilbud til især nye juniorgolfere.

Vi glæder os allerede til den næste Familie Søndag som finder sted den 11. juni 2023 fra klokken 13.00 - 15.00.

God GolfKarma
Henrik Christensen 

Prøvemedlemsskab i Brøndby Golf Klub
Familie Golf