Brøndby GolfklubBrøndby Golfklub

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte, cookies for at forbedre brugeres oplevelse og statistik.

Du finder en liste over cookies i bunden af denne side.

 

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: golfmanager@brondbygolf.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Brøndby Golf Klub
Nybovej 46
2605 Brøndby
Telefon: 43 53 19 00
Email: golfmanager@brondbygolf.dk

 

Kategori: Nødvendig (3)
Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

COOKIE NAVN UDBYDER TYPE UDLØB
ARRAffinity scores.golfbox.dk Irland HTTP Session
Først fundet URL: https://brondbygolf.dk
Cookie formålsbeskrivelse: Anvendes til at fordele trafikken på hjemmesiden over flere servere for at optimere svartider.
Initiator: Scrip t-tag
Kilde: https://scores.golfbox.dk/api/js/schedule/customerid/153/template/GolfBox/language/1030/

ASPSESSIONID# golfbox.dk Danmark HTTP Session
Først fundet URL: https://brondbygolf.dk/#/customer/153/schedule
Cookie formålsbeskrivelse: Bevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler.
Initiator: Scrip t-tag
Kilde: https://www.golfbox.dk/websitelogin/gettranslatelabels.asp?LCID=1030&callback=jsonp_ruy0kmwhlx

PHPSESSID brondbygolf.dk USA HTTP Session
Først fundet URL: https://brondbygolf.dk/#/customer/153/schedule
Cookie formålsbeskrivelse: Bevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler.
Initiator: Web server
Kilde: brondbygolf.dk

Kategori: Statistik (4)
Statistisk cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at
indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

_ga brondbygolf.dk USA HTTP 2 år
Først fundet URL: https://brondbygolf.dk/#/customer/153/schedule
Cookie formålsbeskrivelse: Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden .
Initiator: Web server
Kilde: brondbygolf.dk

_gat brondbygolf.dk USA HTTP Session
Først fundet URL: https://brondbygolf.dk/#/customer/153/schedule
Cookie formålsbeskrivelse: Anvendes af Google Analytics til at drosle hastighed en på antallet af forespørgsler til serveren
Initiator: Web server
Kilde: brondbygolf.dk

_gid brondbygolf.dk USA HTTP Session
Først fundet URL: https://brondbygolf.dk/#/customer/153/schedule
Cookie formålsbeskrivelse: Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden .
Initiator: Web server
Kilde: brondbygolf.dk

ai_user brondbygolf.dk USA HTTP 1 år
Først fundet URL: https://brondbygolf.dk/#/customer/153/schedule
Cookie formålsbeskrivelse: Anvendes af Microsoft Application Insights software til at indsamle statistisk og telemetriske oplysninger.
Cookien gemmer et unkit id til at genkende brugeren ved tilbagevendende besøg over tid .
Initiator: Web server
Kilde: brondbygolf.dk

Kategori: Marketing (6)
Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante
og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.

ai_session brondbygolf.dk USA HTTP Session
Først fundet URL: https://brondbygolf.dk/#/customer/153/schedule
Cookie formålsbeskrivelse: Bevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler.
Initiator: Web server
Kilde: brondbygolf.dk

collect google-analytics.com USA Pixel Session
Først fundet URL: https://brondbygolf.dk/#/customer/153/schedule
Cookie formålsbeskrivelse: Bruges til at sende data til Google Analytics om den besøgendes enhed og adfærd. Sporer den besøgende
på tværs af enheder og marketing kanaler.
Initiator: Web server
Kilde: google-analytics.com

fr facebook.com Spanien HTTP 3 mdr.
Først fundet URL: https://brondbygolf.dk/#/customer/153/schedule
Cookie formålsbeskrivelse: Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører.
Initiator: Web server
Kilde: facebook.com

impression.php/#facebook.com Spanien Pixel Session
Først fundet URL: https://brondbygolf.dk/#/customer/153/schedule
Cookie formålsbeskrivelse: Uklassificeret
Initiator: Web server
Kilde: facebook.com

r/collect doubleclick.net USA Pixel Session
Først fundet URL: https://brondbygolf.dk/#/customer/153/schedule
Cookie formålsbeskrivelse: Uklassificeret
Initiator: Web server
Kilde: doubleclick.net

tr facebook.com Spanien Pixel Session
Først fundet URL: https://brondbygolf.dk/#/customer/153/schedule
Cookie formålsbeskrivelse: U klassificeret
Initiator: Web server
Kilde: facebook.com

Kategori: Uklassificeret (4)
Uklassificerede cookies er cookies, som vi er i færd med at klassificere sammen med udbyderne af de enkelte cookies.

AI_buffer brondbygolf.dk USA HTML Session
Først fundet URL: https://brondbygolf.dk/#/customer/153/schedule
Cookie formålsbeskrivelse: Uklassificeret
Initiator: Web server
Kilde: brondbygolf.dk

AI_sentBuffer brondbygolf.dk USA HTML Session
Først fundet URL: https://brondbygolf.dk/#/customer/153/schedule
Cookie formålsbeskrivelse: Uklassificeret
Initiator: Web server
Kilde: brondbygolf.dk

ee_cookie_test brondbygolf.dk USA HTTP Session
Først fundet URL: https://brondbygolf.dk/#/customer/153/schedule
Cookie formålsbeskrivelse: Uklassificeret
Initiator: Web server
Kilde: brondbygolf.dk

LivescoringCulture scores.golfbox.dk Irland HTTP Session
Først fundet URL: https://brondbygolf.dk/#/customer/153/schedule
Cookie formålsbeskrivelse: Uklassificeret
Initiator: Scrip t-tag
Kilde: https://scores.golfbox.dk/Handlers/TranslateHandler/language/1030

Rul til top

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk