fbpx
  • 43 53 19 00
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Banen vinteren 2019-2020

Vinterregler fra 18 november

Vi er gået over til vinterregler. Teestederne lægges sammen, så vinterteesteder for gul og rød bliver sammenfaldende. Sommergreens er lukket for at greens kan blive bedst mulige, tidligst muligt til sæson 2020. Når sommergreens er lukkede, kan vi modvirke (men ikke nødvendigvis forhindre) svamp i at spredes. I stedet spiller vi til vintergreens, så golfspillet, og det hyggelige samvær trods alt kan bevares vinteren over.

Vi må ikke bruges trollys af samme årsag – dels modvirker vi spredning af svamp og dels går vi spillere ikke i samme baner, men fordeler sliddet på banen. Tilladelse til brug af trolley kan købes, men kun hvis du ikke kan bære en bærebag pga sygdom – denne forordning er ikke for at genere de, som ikke kan bruge bærebag, men for at de som godt kan, faktisk gør det. I øvrigt vejer en let bærebag med kun ½ sæt ikke meget – så prøv eventuelt det! Du hjælper banen ved at bruge bærebag. Tilladelse til kr. 300 kan altså kun købes af dem, som absolut ikke kan bære pga sygdom.

Vi har forbud med brug af buggie/scootere da de er for tunge i det våde føre og ødelægger græs og græsrødder.

Så længe vinterreglerne er i kraft, kan vi ikke reguleres handicaps, da vinterbanens længde ikke er i overensstemmelse med de officielle mål.

Vi anmoder dig om at tage så meget hensyn til banen som muligt (som altid) – ret nedslagsmærker, læg tørv på plads og gå meget gerne, hvor der ikke er så vådt. Husk lejeforbedring (oplæg) indenfor 1 køllelængde overalt! Dvs fairway, rough, skov, bunker, green – overalt. Dette for at hjælpe både banen og dig!

Processen med at skifte 1-årig græs ud med rødsvingel tager 2-5 år. Når udskiftningen er færdig, vil banen være mere resistent overfor svampeangreb i fremtiden. Banen bør desuden gøres klar til at håndtere mere vand i perioder fremover og samtidig også mere tørke i andre perioder. Det er store tidskrævende/længerevarende opgaver som kræver tålmodighed og opbakning fra alle i klubben!

Klippehøjder i øjeblikket er:

Greens - 5 mm 
Teesteder - 12 mm
Fairway - 14 mm
Semirough - 38 mm
Rough - 64 mm

Vi arbejder ihærdigt hver eneste dag for at få Brøndby Golfklub golfbane i en stand, som alle vores medlemmer og gæster vil have en stor glæde og fornøjelse, at spille på. Følg gerne Brøndby Golfklub på Facebook og hjemmesiden for opdateringer vedr. igangværende arbejder, m.m.

  1200 Hits
1200 Hits

Poppeltræer fjernes

Som du måske har bemærket, er rødderne fra poppeltræerne på hul 3 begyndt at vokse op i green – i søgen efter vand. Greenkeeperne går i dag tirsdag den 8. oktober i gang med at fjerne et par af poppeltræerne, og grave efter rødderne for at fjerne de som stikker op i green. Hvordan det helt kommer til at gå, er ikke til at sige før vi ved hvor rødderne ligger, hvor dybt og hvor mange… Da poppeltræerne både har spillemæssige betydning når man spiller hul 2, og samtidig beskytter spillerne på hul 3, vil de poppeltræer som bliver fjernet, blive erstattet med andre træer som kan vokse sig store og have samme funktion.

  466 Hits
466 Hits

Vintersæson

Driving Range går i vinterhi søndag den 27. oktober. Dvs sommerboldene bliver pakket ned og vinterboldene kommer frem. Det betyder også, at du selv skal samle bolde. Al færdsel på og omkring Driving Range er på eget ansvar.

  479 Hits
479 Hits

MOBILPAY på Automater

logotype-horisontal-blue-1024x425

Vi har fået Mobilepay på vores automater, se her hvordan du betaler. 

Se mere
  1059 Hits
1059 Hits