fbpx
  • 43 53 19 00
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Nyt fra banen

Der kommer flere og flere af jer ud på vores dejlig og til tider meget våde bane. I bedes derfor venligst tage så meget hensyn som muligt, og husk at der stadig er spil med lejeforbedring (oplæg).

Det usædvanlige varme vejr fortsætter og er noget, som vi aldrig nogensinde har oplevet før. En ting er dog klokkeklart, og der behøver man ikke at være en klimatosse for at se, at der sker noget med vores klima både herhjemme og i hele verden. Når temperaturen i januar måned når helt op på 12 graders varme fortsætter alle processer i naturen og den går ikke i vinterdvale. Samtidig bliver det ved med at regne, som gør at banen er sjask våd. Vi sidder ikke og brokker os over vejr og vind, fordi det er en forudsætning, som vi ikke kan gøre andet end at prøve at tilpasse os. Hvad fremtiden bringer, og hvordan man takler de udfordringer. som følger med, giver anledning til bekymring og usikkerhed.

På nuværende tidspunkt er Gedas alene. Kristian og Benjamin holder ferie og afspadsering og kommer tilbage i midten af februar. Derudover kommer Justas tilbage, og så kommer Lene fra Skjoldenæsholm til marts, så vi igen vil være 5 i sæsonen.

Selv med kun en mand er der blevet arbejdet hårdt og ihærdigt. Af tinge og sager, som er i gang eller er færdige, kan nævnes, at året 2019 er blevet afsluttet, og sæsonen 2020 er blevet planlagt (det arbejde startede allerede i sidste år). Der har været holdt møder med nogle af vores leverandører, hvor det er lykkedes at forhandle bedre priser på bl.a. topdressing sand til vores greens og teesteder. Væge og loft i frokoststue på greenkeepergården er blevet malet og frisket op, og der er kommet nyt linoleum på gulvet. Der har været mange spiller, som så lidt overraskede ud, når de var kommet til hul 13 og kunne se projektet ved hul 13/14 og omgivelser ved greenkeeperbygning. Mange år efter den nye bygning er blevet opført, begynder det virkelig at tage form nu, hvor projektet på hul 13/14 og ved greenkeepergården udføres som en helhed og omgivelserne gøres færdige. P-pladsen udvides, så medarbejderne ikke fremover skal holde med deres biler i mudder. Kort sagt, der er meget at lave både inde og ude uanset, hvordan vejret er.

Vedr. projektet på hul 13/14 er der sådan, at nu graves og planeres der, hvor man kan komme til. Gedas arbejder på hul 14 og tættere på greenkeepergården. Den gamle green 13 og venstre bunker røres ikke lige nu, da det vil smadre mere ved at køre materialer til og fra, end det vil gavne. For at udføre den del af projektet, ventes der til det tørrer ud eller fryser til. Det samme gælder beskæring ved søen 16/17 - projektet er sat i bero, dels på grund af manglende bemanding og dels på grund, at banen er for våd. Her forventes arbejdet at blive afsluttet i februar/marts måneder.

Igangværende projekter skal laves færdige, og der kommer flere spændende projekter i løbet af sæsonen, som bliver til gavn for os alle sammen i mange år fremover. Derfor ser vi frem til sæsonen 2020 og glæder os til at møde så mange af jer ud på vores dejlig anlæg.

Bedste hilsner,

Gediminas Rudokas - chefgreenkeeper

Hjælp andre Seniorer i gang med golf.
Årsrevision af handicap