fbpx
  • 43 53 19 00
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Brøndby Golfklub har tidsbestilling

Alle gæster og medlemmer skal altid bestille og bekræfte, elektroniske boldrender inkluderet. Alle spillere der har spilleret indenfor reglerne for tidsbestilling, kan bestille tid i Brøndby Golfklub.

Alle gæster og medlemmer skal bekræfte deres tid inden der spilles. Hvis spillere har bestilt som gruppe er det bare en af spillerne i gruppen der skal bekræfte tiden. Er tiderne bestilt enkeltvis skal hver spiller bekræfte. Bekræftelse skal foretages på touch standeren i entreen i klubhuset, tidligst 2 timer før den bestilte tid og senest 5 minutter før den bestilte tid.

Der kan bestilles tid i Golfbox på minuttiderne 00 – 07 – 22 – 30 – 37 i hver time.
Der kan også bestilles boldrendetider på minuttiderne 15 – 45 – 52 i hver time på selve spilledagen.

Spillergrupper må kun starte fra 1. tee på de angivne tider i hver time. Dette gælder også hvis der ikke umiddelbart er nogen foran. Starttiderne skal altid overholdes for at holde et godt spilleflow på banen.

Der må ikke lukkes spillere ud mellem starttiderne. Hvis en spillergruppe på 4 vælger at lade f.eks. 2 spillere slå ud før dem, taber de 4 spillere deres starttid, da de har overdraget den til de 2 spillere.

Regel vedr. forhindring af Tee off
I tilfælde af frost, tåge eller anden forhindring der gør at man ikke kan spille på sin bestilte tid, er den bestilte tid tabt. Man skal derfor booke en ny tid. Dette gælder også grupper af spillere som har fortrinsret eller blokerede tider, uanset hvilken grund. Spilleren/gruppen har derfor ikke fortrinsret og der kan ikke flettes ind på et senere tidspunkt.

Det er spilleren/gruppen selv, der skal gøre sig bekendt med vejret inden spil.