fbpx
  • 43 53 19 00
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Junior

Du kan tro golf er sjovt! Prøv at se de danske golfstjerner på TV! Og kom selv ud og prøv. Læs nedenfor hvornår der er træning for dig. Og du kan tage hele Familien og dine venner med til Familiesøndage - læs bare mere nedenfor. Vi glæder os til at se dig!

Træning:

Juniorer mellem 12 og 18 år træner med Hans-Henrik på onsdage fra 16.30-18.00 og  Lørdage fra kl. 11.00-12.00.

Minijuniorer under 12 år træner med Hans-Henrik på søndage fra 13.30 til 15.00. Minijuniorer og juniorer spiller hver søndag kl. 13.30 til 15.00 på Par 3-banen sammen med Hans-Henrik.

(Vi er ret fleksible så hvis du ikke lige kan træne lørdag, men hellere søndag må du godt skifte efter aftale med Hans-Henrik - og vil du deltage både som junior og minijunior for at få mere træning er det også helt fint!)

Brøndby Klub har et juniorhold som spiller med i en Juniorholdturneringen, som spiller både på hjemmebane og udebane.

Vi afholder Familiesøndage for dig og din familie - og dine kammerater, og deres familie søndag den 17. maj, 21. juni og 9. august fra klokken 13 til ca. 14.45. Læs mere om Familiesøndage her. Det er meget billigt at spille juniorgolf - og du må spille og træne lige så meget du vil - og lige når det passer dig! Prøv at se se hvor billigt det er at spille juniorgolf her.

Vil du vide mere om dine muligheder som junior, så skriv til juniorudvalget på nedenstående mailadresse.

Juniorformand  Mads Groth Schousboe, e-mail: mads@brondbygolf.dk