fbpx
  • 43 53 19 00
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ægteskabsturnering

LØBENDE ÆGTE - PAR TURNERING i BRØNDBY GOLF KLUB,

 

Vi starter op ultimo april og slutter først i september, for det indledende gruppe spil. Vi slutter sæsonen af med en Afslutningsturnering og en efterfølgende middag inklusiv drikkevarer  - for alle deltagende hold i slutningen af september måned.
Turneringen er for fuldtidsmedlemmer, som er ægtefolk, kærester eller samboende, som lever i et ægteskabslignende forhold.
Alle spillere skal have et EGA handikap, for at deltage.  Tilmeldingen foregår i Golfbox i perioden 1. marts til medio april.

 

Max. antal deltagere er 72 / 36 par.

 

Matchs fee er kr. 400,00 pr. par -  som dækker præmier og afslutningsmiddag med vin / øl og vand.

 

Matchform: Hulspil - med HCP tildeling - spillehandicap, som udregnes således:
Laveste SPH x 0,6 + højeste SPH x 0,4 = parrets spillehandicap – dog reguleres efter max HCP 36.

 

Hver spiller skal bruge 9 drives/udslag i hver kamp.
Resultatet skrives på de opsætte lister i klubhuset - efter hver kamp, af den vindende part. 

I aftaler selv de indbyrdes kampe i jeres grupper og  I skal være færdig spillet indenfor de givne datoer i runden, for at få points.

 

Vi opdeles i grupper - og spiller alle mod alle i gruppen. Der fastsættes en nærmere bestemt dato for 1. runde... 2. runde o.s.v. 

 

Alt efter deltager antal, så går nr. 1, 2 og evt. 4 videre til næste runde - (efter 1. runde trækkes lod om placeringen i nye grupper/ til 2. runde, hvis ulige grupper herefter cup-system.
Der trækkes lod om start placeringen i de forskellige grupper, umiddelbart efter Åbningsturneringens afslutning eller tæt herpå, alle deltager vil få en mail herom, og er meget velkomne til at overvære dette. 

 

Vel mødt… Alice