fbpx
  • 43 53 19 00
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Pink Cup 2019 - Alle golfer er velkommen

For 17 år i træk har vi taget imod opfordring fra Kræftens Bekæmpelse, om at arrangere - PINK CUP - med det formål at samle penge ind til fordel for brystkræftsagen.

Vinderne af Pink Cup 2019 i Brøndby Golfklub

A-rækken:  Ingelise Palne                 44 points

B-rækken: Rikke K. Løvenhardt      36 points

STORT TIL LYKKE

Ingelise og Rikke vil i givet fald skulle repræsentere Brøndby Golfklub i landsfinalen, der afholdes i Aabenraa Golfklub den 20. september.

Golfine vil gerne invitere alle medlemmer i Brøndby Golfklub samt veninder af dameklubbens medlemmer pink cup logotil at deltage i vores arrangement. Alle herrer spiller i en sideløbende match.

Tilmelding starter i Golfbox den 7 april 2019 kl. 17:00. Sidste tilmeldingsfrist er den 14. juni 2019 kl. 20:00. Tilmelding kan kun ske via Golfbox .

Max. antal deltagere er 72 kvindelige og 40 mandlige deltagere. Turneringen har venteliste prioriteret efter "først til mølle"-princippet. Golfiner har dog fortrinsret.

Turneringsfee er kr. 250,- for medlemmer af Brøndby Golfklub og  kr. 450,- for gæster. Der er morgenkaffe og croissant til de morgenfriske fra kl. 08.00.

Turneringsfee inkluderer deltagelse i turneringen, startpose, kaffe og croissant, frokost, præmier og skal indbetales på Golfine´s konto i Nordea Bank 2277 - 4389 8641 40 med angivelse af navn, medlemsnr. samt Pink Cup. Indbetaling skal være foretaget senest 14. juni 2019 og tilmelding er bindende.

Turneringen er en individuel turnering. Der spilles i 2 rækker for kvindelige deltagere og 2 rækker for mandlige deltagere, dog afhængig af antal deltager i herrerækken. Der spilles stableford med fuld sph over 18 huller. 

Turneringen har handicapbegrænsning på 46,0. - for vinderens deltagelse i Pink Cup landsfinalen.

Alle damer skal spille fra rød tee og alle herrer fra gul tee.

Der er gunstart kl. 09:00, HUSK... scorekort skal være afhentet senest kl. 8.30.  Du skal være klar på tee-stedet 5 min. før gunstart kl. 09:00.

Der spilles efter Golfreglerne (DGU), Brøndby Golfklubs Turnerings- og Lokalregler.

Hul 9 spilles som Call hul.

Præmier: 1., 2. og 3. præmie i damerækkerne og 1.,2. og 3. præmie i herrerækkerne.

Tættest på hul 4 og 12 for damerækkerne og hul 11 for herrerækkerne.

Præmie for tættest på snoren på hul 14, og der er en præmie for damerækkerne og en præmie for herrerækkerne.

Willis Towers Watson i samarbejde med Tryg er hole-in-one sponsor og giver kr. 25.000,- til klubbens indsamling.  - Hvem påtager sig denne opgave?

For at repræsentere Brøndby Golfklub til landsfinalen skal spilleren være medlem af Golfine og have spillet på dagen i enten A-rækken eller B-rækken.

Turneringen er tællende.

Ud over Pink Cup turneringen vil der være flere spændende aktiviteter, hvor alle uanset handicap kan deltage, bl.a.

  • Amerikansk lotteri
  • Auktion over mange flotte gaver
  • Hvem laver færrest puts i turneringen 

Afbud: Efter tilmeldingsfristen skal afbud foretages til turneringsledelsen.

OBS....Banen er lukket fra kl. 00:00 - 15:00 pga. gunstart.