fbpx
  • 43 53 19 00
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Regionsgolf øst 2020

REGIONSGOLF ØST

Regionsgolf Øst 2020 – kan ske ved tilmelding til Regionsgolf 2020 og til Regionsgolf Turneringen søndag den 19. april 2020, begge i Golfbox eller ved at sende en mail til Alice.... alice.jesper@gmail.com - med navn, medlemsnr. samt hvilket hold, som man ønsker at spille på.

Regionsgolf Turneringen er en opstart til hulspillet, for det er den spilleform, som spilles i alle holdkampene. Det gør ingen forskel for at komme på holdet, om du deltager i denne turnering eller om du skriver til Alice, for det er dit handicap, der skal bruges til udtagelsen.

Vi har 5 hold med i Regionsgolf Øst turneringen, og du kan vælge hvilket hold du gerne vil deltage på / være tilknyttet til.
  
For at komme i betragtning til regionsgolf skal du være fyldt mindst 21 år i 2020.

For at deltage er desuden HCP grænser / aldersgrænser som følger:

A-holdet HCP 4,5 – 11,4 B-holdet HCP 11,5 – 18,4 C-holdet HCP 18,5 – 36.

For at spille på A - Seniorholdet , skal du være fyldt 50 år i 2020 (max Hcp 18 )

For at spille på A - Veteranholdet, skal du være fyldt 60 år i 2020 ( max Hcp 18) - og kunne spille om formiddagen.

Når man spiller Regionsgolf, spiller man både hjemme- og udekampe og man spiller mod alle i puljen. Det er en hyggelig og sjov turneringsform, hvor man efter kampene, spiser sammen. Hjemmeklubben betaler en øl /vand pr. kamp. I betaler selv for maden og denne koster ca. 70 kr. og du sørger / betaler selv for kørsel til udekampene.

Holdkaptajnerne skal til hver holdkamp, sætte det stærkeste mulige hold, af de spillere, som de har til rådighed. Det vil være efter handicap, at holdet sættes. NB….Er man ikke i form, bør man vige pladsen, til den bedre spillende, i samråd med holdkaptajnen. Der kan max være 15 deltagere tilknyttet til hvert hold, 10 herrer og 5 damer. Der kan ændres i spillertruppen under hele afviklingen af turneringen.

Er du i tvivl om betingelserne for deltagelse, kan du altid skrive til mail: alice.jesper@gmail.com eller ringe tlf. 30707805.
Program og kampe, holdkaptajner for de enkelte hold, turneringsbetingelse og resultater og meget andet, kan ses på Regionsgolf Øst hjemmeside. Turneringen starter ultimo april.

På klubbens hjemmeside kan du også se holdkaptajnerne for holdene og følge linket til resultaterne for alle vores hold / kampene.

Vel mødt til en succesfuld sæson… Vi spiller for Brøndby Golf Klub…

Administrator for Regionsgolf
Brøndby Golf Klub
Alice Siegmann