Skip to content Skip to footer

Klub-pro

Klub-pro

Jeg hedder Michael Brink og har været PGA Pro siden 2005.

Jeg har tidligere været i hhv. Trelleborg, Næstved og Ledreborg som PGA Træner. Derudover har jeg i de seneste 5 år også fungeret som Golfmanager i hhv. Ledreborg og Trelleborg.

Jeg fungerer yderligere som Bredde Landstræner for Para Golf. Jeg nyder at undervise spillere, der har udfordringer udover selve golfspillet og elsker, at der skal findes alternativer, som ikke nødvendigvis står i teoribøgerne.

Jeg har altid været interesseret i sport og har dyrket det meste – dog primært volleyball og squash på eliteplan. Nu spiller jeg i vinterhalvåret Padel på 2. divisionsniveau. Jeg har også spillet Floorball og dyrket Speedskating på mindre seriøst niveau.

Inden jeg gik ind i golfsporten som Professionel Træner, så har jeg en bankuddannelse og 6 år i Danske Bank bag mig samt en pædagoguddannelse, hvor jeg har arbejdet både med udsatte unge, SFO børn og som SFO leder i flere år.

I 7 år sad jeg i bestyrelsen i PGA, som er vores trænerforening samt var i et par år med i Lejre Idrætsunion og sad i styregruppen for 'Bevæg dig for livet' i Lejre Kommune i en periode, da jeg arbejdede i Ledreborg.

Jeg har ingen børn. Er dog kæreste med Anita, der har 4 piger 😊

Jeg håber jeg kan være med til at gøre dit golfspil både sjovere, bedre og udviklende!


Vi ses i klubben. Michael

Book træning direkte 
(login for at se medlemspriser)