Gå til indhold Spring til sidefod

Herreklubben

Herreklubben Jernene 

Jernene – herreklubben i Brøndby Golfklub

Vores vision er, at Jernene skal være den foretrukne KiK for alle herrespillere i Brøndby Golfklub, hvilket vi søger at opnå ved at tilbyde et godt kammeratskab på tværs af alder og handicap og ved at give eksisterende og nye medlemmer mulighed for at lære andre medlemmer i klubben at kende. Gennem golfturneringerne og andre aktiviteter er det Jernenes overordnede mål at skabe et hyggeligt socialt samvær for medlemmerne.

Hvis du har lyst til at blive en del af vores fællesskab, så er alle herrer med fuldt medlemskab i Brøndby Golfklub velkomne her. Vi har en mentorordning, der gør det nemmere at blive integreret i Herreklubben Jernene.

Hvert enkelt herremedlem er en vigtig ambassadør for Herreklubben Jernene både på og uden for golfbanen. Klikedannelser er uønskede. Prøv i løbet af året at spille med så mange forskellige medlemmer som muligt. Det vil også være rart, hvis herreklubbens medlemmer finder tid til at sidde i klubhuset eller på terrassen efter de enkelte runder. Det er hér vi lærer hinanden bedre at kende.

Læs mere i folderen Klubber i Klubben

Golfspil

Jernene spiller hver tirsdag og har fortrinsret til bookninger i tidsrummet 15:30 – 17:00. Den første tirsdag i hver måned spilles den gennemgående turnering Eclectic, og samme dag har vi fællesspisning med præmieuddeling. At deltage i spisningen er en rigtig god måde at lære andre medlemmer at kende og derved finde nye spillemakkere. De øvrige tirsdage vil der være forskellige turneringer.

Hvem kan være medlem af Jernene

  • Mænd, der er fyldt 18 år.
  • Medlemmer af Brøndby Golfklub.
  • Medlemmer, der har et registreret handicap (egen spillerettighed).

Priser i 2024

Årskontingent kr. 300,-
Præmiefee pr. år kr. 150,-
Indmeldelsesgebyr kr.  50,-
Gebyr ved for sen indbetaling kr.  50,-
 

Betalinger skal indsættes på Jernenes bankkonto i Nordea Bank: Reg.nr. 2277 – Kontonr. 6279 603 263 eller med MobilePay til 26147 med angivelse af navn og medlemsnummer. Der kan ikke betales med kontanter. Er betalingen ikke modtaget senest den 15. marts, kan der ikke deltages, før betalingen inkl. gebyr ved for sen indbetaling er registreret i banken.
Fællesspisningerne koster 75 kr., som afregnes med MobilePay eller kontant på spisedagen.

Bestyrelsen

Formand Knud Striib Nielsen 28 61 62 68
Næstformand Per Rasmussen 61 54 99 33
Kasserer Hasse Rønnov 42 78 56 70
Bestyrelsesmedlem Dion Ungstrup 20 42 44 68
Bestyrelsesmedlem Leif Tagesen 21 75 50 29
Bestyrelsesmedlem Bruno Berthou 29 82 10 48
Bestyrelsesmedlem Jan Clausen 22 59 21 21
 
Ring eller skriv til os  [email protected]