Gå til indhold Spring til sidefodCADDIE GOLFREJSER

Caddie Golfrejser er et specialiseret rejsebureau med speciale i golfrejser! Vi startede tilbage i 2009 og har en vision om at være det golfbureau i Danmark med den bedste service. Vi mener, at god service rummer venlig betjening og kvalitets produkter. Særligt den personlige ekspertrådgivning er i højsæde når du booker din ferie hos Caddie Golfrejser.

God service er også at have et stort kendskab til de produkter vi sælger. Vores medarbejdere har spillet på mange af golfbanerne, og de har besøgt de fleste af vores hoteller. Denne viden og erfaring hjælper til at sikre dig den bedste golfoplevelse og ferie efter dine ønsker.

Vi tilbyder golfrejser I alle formater herunder:

Vi ønsker at skabe en simpel og overskuelig købsrejse når du skal booke en golfferie hos os, derfor sidder vi klar til at hjælpe med råd og vejledning, både på telefonen 43 228 100 og på mail .

Caddie Golfrejser er medlem af Rejsegarantifonden og Dansk Rejsebureau Forening. Caddie Golfrejser er et søsterselskab til Dansk Bilferie, som har solgt rejser siden 1994. Vi har derfor stærk erfaring i at drive et rejsebureau på en stabil og troværdig måde. Dansk Bilferie er en af kun 3,8 % af regnskabspligtige selskaber i Danmark, der har modtaget kreditvurderingen AAA (udtales trippel A). AAA ratingen gives til de virksomheder med en solid økonomi og en særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du meget velkommen til at kontakte os. Gode råd og ideer er også meget velkomne.

Med venlig hilsen

Kristian & Jesper fra Caddie Golfrejser

Tlf. 43 228 100

Mail: [email protected]