Gå til indhold Spring til sidefod

Nybolig Glostrup, Albertslund & Brøndby

Stedet hvor køber og sælger af boliger mødes – Nybolig Glostrup, Albertslund & Brøndby er din lokale ejendomsmægler, som med central beliggenhed på Hovedvejen i Glostrup og et energisk kompetent team er det oplagte valg, hvis du ønsker et ordentligt salg af din Villa, Ejerlejlighed, Andelsbolig eller Ideel anpart/ Villalejlighed.

Vi er et seriøst og effektivt ejendomsmæglerfirma med kendskab til lokalområdet og netop det er afgørende for, at din bolig bliver solgt hurtigst muligt og til den højeste opnåelige pris. Hos Nybolig Glostrup, Albertslund & Brøndby er vi altid klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig – Kontakt os for områdets bedste salgsvurdering, som ydermere er gratis og uforpligtende.

En ordentlig handel kræver en Handlingsplan for salget

Vi ser det som vores fornemmeste opgave at sikre alle kunder en tryg bolighandel, derfor udarbejder vi en individuel Handlingsplan for dit boligsalg, hvilket gør en ellers kompliceret proces til en gennemskuelig og tryg oplevelse. Vi tilbyder annoncering på markedets bedste hjemmeside nybolig.dk samt attraktive markedsføringspakker, som sikre den bedst mulige eksponering af din bolig. Når den nye bolig skal findes, sikres du den bedst mulige position i vores landsdækkende køberkartotek, hvor potentielle boligkøbere står i 1. række til nye boliger. Måske har vi i køberkartoteket allerede køberen til din bolig?

Et ordentligt boligkøb starter her!

Søger du efter ny bolig – hos Nybolig Glostrup, Albertslund & Brøndby bliver du skrevet op i vores landsdækkende køberkartotek, som sikre dig, at du står i 1. række når der kommer nye boliger til salg, som passer til dine boligønsker.

Når den rigtige bolig kommer til salg, er det vigtigt at kunne handle med det samme. I samarbejde med vores lokale pengeinstitutter tilbyder den bedste finansielle boligrådgivning, så du trygt kan købe når drømmeboligen er fundet.

Skal vi finde din nye bolig?

Med erfaring som ejendomsmæglere på Vestegnen siden 1997 har vi hjulpet mere end tusinde købere og sælgere. Dette er din sikkerhed for en ordentlig handel.

På gensyn hos Nybolig Glostrup, Albertslund & Brøndby.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring telefon 3336 9597. Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa