Skip to content Skip to footer

OK Benzin

Så har vi fået en aftale med en sponsor, hvor vi næsten selv kan bestemme, hvor mange sponsorkroner vi kan få i klubkassen. Men det er op til DIG!

Kære medlem,

Klubben har indgået en aftale med OK Benzin, som er Danmarks største benzinselskab med mere end 650 tankstationer i Danmark.  OK Benzin tilbyder kontokort og en OK app til brug ved tankning, parkering og vask. 

Aftalen betyder, at klubben modtager et engangstilskud. Herefter modtager vi 5 øre per liter brændstof, der tankes på en OK tankstation. Beløbet øges til hhv. 10 og 15 øre pr. liter, hvis du også har OK Strøm og OK mobil.

Så kære medlem tøv ikke:

  1. Tilmeld dit benzinkort på https://www.ok.dk/min-ok-forside/login?r=%2fmin-ok-forside#/email,

  2. Log-in, gå til min OK profil, gå ind på “Min sponsorklub” og vælg Brøndby Golfklubeller ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Brøndby Golfklub nu.Så sørger de for at ændre det.

  3. Download OK-appen og tilmeld det kort du ønsker at betale med; dernæst gå ind på MIG –> vælg sponsorstøtte –> vælg Brøndby Golfklub.Hvis du ikke har OK kort skal du vælge ”andre betalingsmidler”.
  4. Så støtter du, hver gang du tanker, uanset om du betaler med MobilePay, Dankort eller OK Benzinkort. Tilmeld din OK app. Hvis du ikke allerede har den, så download den.

Hvis du gerne vil have et OK kontokort, kan du bestille på www.ok.dk/privat/produkter/benzinkort, under punkt 2 ”ekstra services” finder du Brøndby Golfklub.Et nyt kort giver kr. 200,- til klubben, hvis der tankes mere end 500 liter brændstof det første år plus naturligvis tilskuddet pr. liter der tankes.

Du hjælper klubben, hvis du er med på at understøtte denne aftale.