Skip to content Skip to footer

Golf Experten A/S blev stiftet i 1993 af Kim Johansen. Han åbnede den første golfbutik under navnet Århus Golf Center i en baggård i Højbjerg, Aarhus. Det var året hvor Colin Montgomery vandt sin første Order Of Merit. Der var kun 93 baner i Danmark, og det var 3 år før Thomas Bjørn vandt sin første turnering, som langsomt var med til at kickstarte en voksende interesse for golfsporten i Danmark.

Det er i sandhed lang tid siden og golfsporten i Danmark har rykket sig en hel del – det samme har Golf Experten. I 1997 blev Århus Golf Center til Golf Experten og de kommende år åbnede butikker i Gentofte og Esbjerg. De 3 første butikker er nu lukkede, men imellem tiden er Tilst (2006), Aalborg (2007), Hørsholm (2007), Greve (2011), Kolding (2012) og Herning (2012) kommet til. I oktober 2018 overtog Golf Experten konkurrenten Pro Golf Scandinavia og dennes 6 butikker + webshop. Efter sammenlægningen har Golf Experten nu 8 butikker, idet Odense og Herlev er nye lokationer.

De 8 butikker er sammen med www.golfexperten.dk nu Danmarks største butikskæde indenfor golfudstyr- og beklædning.

I løbet af de mange år har vi serviceret rigtigt mange danske golfspillere – nybegyndere såvel som garvede. Heldigvis vender rigtigt mange af vores kunder tilbage. Relationen med vores gode loyale kunder er vores eksistensberettigelse, og dem forsøger vi derfor naturligvis at passe rigtig meget på. Blandt andet ved at registrere i vores gratis Fordelsklub, som har mere end 70.000 medlemmer, som alle modtager en række services – senest en meget attraktiv bonusordning.

Med Kim Johansen i spidsen har Golf Experten ikke alene formået at overleve men også vækste i et marked, hvor antallet af danske golfspillere, de senere år, ikke er forøget. Det er vi meget stolte over, fordi det betyder at de ting vi gør i dagligdagen, langt hen af vejen er de rigtige. Den stigende konkurrence fra udenlandske webshop bliver hele tiden intensiveret, men det holder os kun endnu mere på mærkerne ift. at give den bedste service kombineret med nogle gode tilbud på det rigtige udvalg. Vi håber derfor at danske golfspillere bliver ved med at handle DANSK, og dermed sætter pris på den personlige rådgivning vi kan give i butikkerne.