fbpx
  • 43 53 19 00
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Indmeldelsesblanket

Indmeldelsesblanket 2020

Print blanketten ud og udfyld den – og aflever den i sekretariatet ved indmeldelse.

Du skal udfylde samme Indmeldelsesblanket uanset valg af medlemstype – husk blot at krydse både medlemstype og betalingsform af. Prøvemedlemmer betaler kr 600 for 2 måneder. Den første dag af de 2 måneder er den dag du starter med første undervisningstime – og altså ikke den dag du afleverer blanketten.

Prøvemedlemmer får fri bolde som betyder at du som prøvemedlem kan slå så mange bolde du vil på vores Driving Range (træningsbane). Melder du dig ind i golfklubben som fuldtidsmedlem i umiddelbar forlængelse af dit prøvemedlemskab har du fri bolde til og med 31. december. Vælger du IKKE at melde dig ind stopper de fri bolde efter 2 måneder.

Børn og unge under 18 år deltager gratis sammen med mindst een betalende voksen.

Udstyr kan gratis lånes i prøveforløbet – du skal dog selv købe bolde til spil, tees mm. men det er meget billigt. Det er vigtigt at du er meget aktiv i prøveperioden så du kan få ordenligt fat på golfen. Alle kan lære det, men det kræver flid og koncentration – og du har det sjovt imens!

Du kan læse mere om medlemstyper og priser ved at klikke her. Børn under 12 år kan faktisk blive medlem for kr. 350 pr år. Og det er endda inklusiv træning med vores professionelle golftræner. Husk også at I kan deltage på vores familiesøndage for hele familien – læs mere her.