fbpx
  • 43 53 19 00
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Indmeldelse i Brøndby Golfklub.

Vi glæder os til at se dig som medlem i Brøndby Golfklub. Udfyld venligst nedenstående skema og send til os – så vil vi oprette dig som medlem og sende dig yderligere information og betalingsoplysninger. Inden du udfylder og sender til os, så læs klubbens vedtægter her, samt klubbens fortroligheds politik her.

I Brøndby Golfklub opkræver vi kontingent hvert kvartal (enkelte aldersgrupper og kontingenttyper undtaget). De første 12 måneder er du bundet af dit medlemskab, hvorefter du kan melde dig ud 2 måneder før udløbet af et kvartal.

En udmeldelse skal altid foreligge i skriftlig form, enten ved en mail sendt til sekretariatet, alternativt en skrivelse afleveret i sekretariatet, og det er vigtigt, at du har modtaget en accept fra klubben på, at du har afleveret en skriftlig udmeldelse, ellers vil din udmeldelse ikke være gyldig.

For at vi ved at du ikke er en robot, så vil vi bede dig om nedenfor, at svare på regnestykket: hvad er 4 + 3, og skrive resultatet – altså 7!

Når du har udfyldt skemaet, svaret på regnestykket, og accepteret vedtægter og fortrolighedspolitik, skal du trykke på ”send anmodning om indmeldelse” – derefter får du automatisk et svar fra Brøndby Golfklub med yderligere information. Hvis du ikke STRAKS modtager en mail, så kig i ”uønsket mail” for dette kan ske, når vores svar kommer automatisk.

 

Felt skal udfyldes!
Felt skal udfyldes!
Felt skal udfyldes!
Felt skal udfyldes!
Felt skal udfyldes!
Felt skal udfyldes!
Felt skal udfyldes!
Felt skal udfyldes!