Skip to content Skip to footer

Vinterregler

Vognforbud og Vinterregler i Brøndby Golfklub

Vognforbud indføres for at beskytte banen i vintersæsonen mod unødigt slid og kompression, da der meget ofte er rimfrost, frostvejr eller meget fugtige/snedækkede baner på grund af slud og regn.

Når der indføres vinterregler vil de være gældende til den 31. marts 2024.

  • Kørselsforbud med golfvogne (trolley), buggier og scootere.
  • Brug af vintertees (spillemåtter) i hele det generelle område.
  • Der er spil fra vinter teesteder, hvor der skal tee’s op.
  • Der er spil til vinter greens.

Vogntilladelse

Trolleytilladelse 2023 -2024

  • Pris kr. 300,00, hvilket bidrager til at dække reparation af vinterskader (ligesom prisen for ”frie” bolde dækker driften af driving range).
  • Vi opfordrer alle der kan, til at bruge bærebag.

Vinterregler – generelt

Hvis der er frost/rimfrost på græsset skal du spille til provisoriske greens på alle huller. Dette er gældende for hele runden også selvom det umiddelbart ser ud til at frosten forsvinder. Puttinggreen er en god indikation på om der stadig er frost ude på banen. Så hvis det er tilfældet, er der også stadig frost på banen. Husk at frosten ikke forsvinder samtidig alle steder.
Selvom du kommer forbi en green, der er frostfri, kan der sagtens være frost andre steder på banen. Greens og teesteder må ikke betrædes, når det er frostvejr.

Hvis der spilles fra provisoriske teesteder til alm. greens kan der alligevel handicapreguleres. Både Damer og Herrer spiller fra samme teested og du får tildelt slag efter konverteringstabellerne 43 dame og 51 herre.

Hvis din bold ligger på teesteder eller greens og den ikke kan nås uden at betræde green eller teested, er bolden mistet og skal efterlades.

Vi er helt opmærksomme på, at lukkede teesteder og lukkede greens er generende. Vi håber, at I vil huske på, at det sker for at passe på banen, således at vi i resten af sæsonen kan spille på en bane, der er i rigtig god stand.

Tak fordi du også er med til at passe på vores bane!

Bærbare vintertees (spillemåtter) kan erhverves i sekretariatet.

Sidste års Ufo/Skildpadder koster kr. 30,00 per stk. (og kan købes så længe lager haves; der vil ikke blive indkøbt flere af denne slags)

Vinterspillemåtte 20×30 cm. kan købes for kr. 60,00 per stk.