fbpx
  • 43 53 19 00
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Banen

Gratis baneguide kan downloades HER, eller i AppStore: GLFR, eller du kan købe i klubben.

Se banen fra luften

Tryk på link for at gå til youtube, hvor du kan se banen fra luften.

> Tryk her <

Pas på banen og hinanden!

For at afvikle spillet  hurtigst muligt husk da at være klar når det er din tur. Den som er længst væk slår først. Den som putter først i hul samler pinden op og sætter den i når sidste mand har puttet i. Den som var bedst på hullet skal slå først på næste hul – og være klar! Gå hurtigt mellem slagene og hjælp hinanden til hurtigt spil.

Alle spillere på Brøndby Golfklub, medlemmer og gæster skal altid rette nedslagsmærker, lægge tørv på plads og rive i bunkers efter brug, når der spilles en golfrunde. Så får vi alle glæde af en god bane.

Husk meget gerne, at 18 hullers banen er ikke et træningsanlæg og en golfrunde skal spilles med én bold, undtaget når der skal spilles en provisorisk. Husk at lukke bagvedkommende hurtigere bolde i gennem, også selvom der ikke er hul foran jer til den næste spillegrupppe. Vi opfordrer til at 2 bolde spiller sammen med andre 2 bolde. På den måde får vi et godt flow i spillet.

Greenkeeperne har altid fortrinsret på banen.

Arbejder greenkeeperne på et hul du spiller, må du aldrig slå før der er givet tegn fra greenkeeperne. Husk de er der for vores skyld.

Alle spillere skal følge ordensforeskrifterlokale regler og dresscode for klubben inden golfrunden begyndes.